Contact

Openingstijden

Deze zomer zullen we geopend zijn van 10:00u tot 18:00u op de volgende dagen:

Mei – Vrijdag t/m zondag
+ Hemelvaartsdag (do 18 mei)
+ 2e pinksterdag (ma. 29 mei)

Juni – Woensdag t/m zondag
Juli – Woensdag t/m zondag
Augustus – Woensdag t/m zondag
September – Vrijdag t/m zondag

Locatie

Wij zijn per fiets, voet of auto bereikbaar in slechts enkele minuten van het centrum van Purmerend, de Beemster en Wormer.

Reserveren

Er kan enkel gereserveerd worden voor een high tea  of high wine vanaf 2 personen. 

Wil je langskomen voor een lunch, borrel of taartje? Kom dan gewoon langs op aanloop. Er is bijna altijd wel een plekje voor je vrij. 

Ben je met een groep van >10 personen en wil je iets speciaals reserveren? Stuur dan een appje via WhatsApp of een mailtje naar reserveren@theetuindeneckermolen.nl. 

Theetuin de Neckermolen Purmerend Neck Wormerland Wijdewormer

Heb je vragen?

Heb je vragen over de toegankelijkheid, beschikbare data voor een privé partij of een andere vraag? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp of mail naar reserveren@theetuindeneckermolen.nl.

Parkeren met de fiets, auto of boot

Fiets? We zijn per fiets gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Purmerend of Wormer langs een mooie route. 

Auto? Kom liever per fiets. Toch met de auto? Dan kun je je auto parkeren langs de Kanaaldijk. Daar is meer dan voldoende ruimte om je auto te parkeren, maar zorg ervoor dat je niet met autobanden op de weg staat geparkeerd.  

Boot? Het is niet mogelijk om aan te meren bij Jachthaven ‘t Neckerhop. De boot aanmeren kan langs het NH kanaal ter hoogte van de theetuin waar ook auto’s staat geparkeerd. 

De theetuin is per rolstoel of rollator prima te betreden met kleine hulp. Het damestoilet is expres ruim opgezet, maar kan niet betreden worden met een rolstoel of rollator.

Blijf up-to-date!

Wil je up-to-date blijven van onze laatste ontwikkelingen? Vul dan je e-mail adres in voor de jaarlijkse nieuwsbrief én volg ons op social media!