Contact

Openingstijden

Deze zomer zullen we geopend zijn van 10:00u tot 18:00u op de volgende dagen:

Mei – Vrijdag t/m zondag
+ Hemelvaartsdag (do 9 mei)
+ 2e pinksterdag (ma. 20 mei)

Juni – Woensdag t/m zondag
Juli – Woensdag t/m zondag
Augustus – Woensdag t/m zondag
September – Vrijdag t/m zondag

Wil je maximaal 2x per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan je e-mailadres achter. Voor leuke acties en update kun je ons volgen op Facebook en Instagram. 

Locatie

PARKEER INFORMATE
Parkeren kan langs de kanaaldijk, maar enkel als u met alle wielen volledig op het gras parkeert. Zo voorkomen we onveilige situaties. 

Helaas komt het voor dat gasten met twee wielen op de grastegels of het wegdek parkeren. Dit veroorzaakt onveilige situaties wanneer auto’s, fietsers en wandelaars elkaar passeren.

Reserveren

Er kan enkel gereserveerd worden voor een high tea vanaf 2 personen. 

Wil je langskomen voor een lunch, borrel of taartje? Kom dan gewoon langs op aanloop. Er is bijna altijd wel een plekje voor je vrij. 

Ben je met een groep van >10 personen en wil je iets speciaals reserveren? Stuur dan een appje via WhatsApp of een mailtje naar reserveren@theetuindeneckermolen.nl. 

Theetuin de Neckermolen Purmerend Neck Wormerland Wijdewormer

Heb je vragen?

Heb je vragen over de toegankelijkheid, beschikbare data voor een privé partij of een andere vraag? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp of mail naar reserveren@theetuindeneckermolen.nl.

Parkeren met de fiets, auto of boot

Fiets? We zijn per fiets gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Purmerend of Wormer langs een mooie route. 

Auto? Kom liever per fiets. Toch met de auto? Dan kun je je auto parkeren langs de Kanaaldijk. Daar is meer dan voldoende ruimte om je auto te parkeren, maar zorg ervoor dat je met alle wielen op het gras staat geparkeerd. 

Boot? Het is niet mogelijk om aan te meren bij Jachthaven ‘t Neckerhop. De boot aanmeren kan langs het NH kanaal ter hoogte van de theetuin waar ook auto’s staat geparkeerd. 

De theetuin is per rolstoel of rollator prima te betreden met kleine hulp. Het damestoilet is expres ruim opgezet, maar kan niet betreden worden met een rolstoel of rollator.