High wine

High wine

Heb je iets leuk te vieren met je vrienden of vriendinnen? Of gewoon gezellig bijkletsen? Reserveer dan onze High wine. Dé gelegenheid bij uitstek. 

Leuk om te weten is dat onze High wine is samengesteld in samenwerking met Bart Wijnimport Beemster én onze chef. En dat zul je merken. 

Theetuin de Neckermolen Purmerend Neck Wormerland Wijdewormer
Theetuin de Neckermolen Wijdewormer Neck Purmerend Wormerland

Wat kun je verwachten?

Onze High wine bestaat uit: 

  • Vier verschillende verrassende Europese wijnen
  • Bijpassende gerechtjes
  • Gekoeld (bruis)water aan tafel

De kosten zijn €34,50 per persoon, minimaal 2 personen. De High wine start om 14:15 en duurt ca. één tot anderhalf uur. Langer blijven zitten kan prima, we sluiten namelijk om 18:00u pas. 

Dieetwensen

De bijpassende hapjes zijn overwegend vegetarisch. Op dit moment kunnen we nog geen rekening houden met andere dieetwensen. Dit zijn we wel van plan, maar pas later in het seizoen. 

Theetuin de Neckermolen Wijdewormer Neck Purmerend Wormerland

Veel gestelde vragen

Bij mooi weer zullen we de tafel dekken op de boomgaard. Bij minder goed weer dekken we de tafel onder de overkapping of in de kas. Als het weer dermate slecht is dat je niet prettig zit onder de overkapping of kas, bijvoorbeeld bij harde regen en/of wind, dan zullen we de reservering moeten verplaatsen naar een andere dag. 

Wij hanteren een duur van ca. 1 tot anderhalf uur. Uitlopen kan prima. 

Wij zullen de tafel netjes dekken met tafelkleed, bordjes, kopjes en potjes thee. Wil je extra versieren? Dat kan. Kom dan tot 30min eerder zodat je de tijd hebt om je plekje te versieren. Het personeel kan je vertellen welke tafel voor jullie is gereserveerd. 

Bij minder lekker weer wijken we uit naar de overkapping en/of kas. Daar zit je droog. Stormt het of regent het hard, dan zullen we de reserveren moeten verplaatsen. Dan nemen wij de dag voor de reservering contact met je op. 

De plastic/papieren confetti snipper komen terecht in het gras waarna de kippen het opeten. 

Locatie

Zwarteweg 10

1456BA

Wijdewormer

Wij zijn per fiets, voet of auto bereikbaar in slechts enkele minuten van het centrum van Purmerend, de Beemster en Wormer.

Blijf up-to-date!

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen van Theetuin de Neckermolen? Volg ons op social media!